Visie + missie

Samen hebben wij ook een visie en een missie opgesteld. Het belangrijkste is natuurlijk dat we ons werk voor u goed doen en dat we u fijn ontzorgen. Maar als u nou echt de knoop doorhakt en met ons in zee wilt: dat is het altijd goed om te weten waar we voor staan, toch? Wij zijn er in ieder geval heel blij mee, met ons waardenkompas.

Visie

Wij zijn een toonaangevend netwerk van administratie/advies kantoren dat ondernemers adviseert en ondersteunt bij het succesvol ondernemen met een sterk oog voor de Sociale en Maatschappelijke impact.

Missie

Ondernemers ondersteunen bij het ondernemen met een sterk oog voor de menselijke en maatschappelijke betekenis van hun onderneming. Daarbij hanteren wij ons BEZIG model als waardenkompas.

Ik werk graag samen met andere deskundigen. In 2013 zijn De Jong Administratie-Service en ik een serieuze samenwerking aangegaan en inmiddels hebben we een behoorlijk netwerk opgebouwd. Dat betekent een mooie verbreding van expertise. Goed voor mij, nog beter voor u!

- I am because we are -

De Jong Administratie-Service en ik werken samen met:

Ten Raede Groep

  • www.tenraede.nl
  • Full Service advieskantoor: Fiscaal - Juridisch - HRM - Verzekeringen

Thijs Pensioenconsultants

Rene Hilkhuysen

Amaway

KS Connect

Waardenkompas

BEZIG: Betekenis, Erkenning, Zichtbaarheid, Inspiratie, Groei.

B Wij zijn van betekenis voor elkaar, voor onze klanten en voor de maatschappij.

E Wij erkennen onszelf, elkaar en onze klanten voor wie ze zijn en wat ze doen.

Z Wij erkennen dat we hiermee van betekenis zijn en daarmee zichtbaar onze visie uitdragen.

I Wij delen en ontvangen inspiratie om zo samen nog succesvoller te zijn.

G Groei ontstaat dan vanzelf zowel in persoonlijke groei als in groei van de ondernemingen en van ons netwerk, om vervolgens weer te kunnen delen om samen genoeg te hebben.